Appartement in Valkenburg (Keelstraat) via Papayo

Appartement in Valkenburg (Keelstraat)Zeer goed onderhouden, vrijstaande woning met garage gelegen te Valkenburg. Deze woning is in een rustige en kindvriendelijke buurt gelegen, met de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. INDELING Begane grond: Entree / hal met toiletruimte en meterkast. Toiletruimte v.v. toilet en fonteintje. Sfeervolle woonkamer met dubbele openslaande deuren naar…

Je vindt Woonhuis Appartement in Valkenburg (Keelstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Valkenburg in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Valkenburg (Keelstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Valkenburg (Keelstraat)

Prijs – 1590.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Valkenburg (Keelstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren