Appartement in Veenendaal (Achterstraatje) via Papayo

Appartement in Veenendaal (Achterstraatje)Per direct beschikbaar in het centrum van Veenendaal, een zeer betaalbaar 2-kamer appartement geschikt voor 2 personen. Midden in het centrum van Veenendaal beschikbaar een betaalbaar 2-kamer appartement, gelegen op de 1ste verdieping van een appartementencomplex. Het ligt tussen het Achterstraatje en de gezellige winkelstraat, de Hoogstraat. Door de ligging in het centrum zijn voorzieningen…

Je vindt Appartement Appartement in Veenendaal (Achterstraatje) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Veenendaal in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Veenendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Veenendaal (Achterstraatje) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Veenendaal (Achterstraatje)

Prijs – 650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Veenendaal (Achterstraatje)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren