Appartement in Veldhoven (Blauwven) via Papayo

Appartement in Veldhoven (Blauwven)Moderne en Luxe gestoffeerde Tussenwoning (2004) in Veldhoven met energielabel A Stap binnen in deze frisse en superstrak afgewerkte woning die moderniteit ademt. Met maar liefst 2 ruime slaapkamers, een luxueuze badkamer, een high-end keuken en een prachtig aangelegde achtertuin met een fancy aluminium serre, wordt dit vast jouw droomplekje. Ligging? Die is gewoon top!…

Je vindt Woonhuis Appartement in Veldhoven (Blauwven) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Veldhoven in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Veldhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Veldhoven (Blauwven) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Veldhoven (Blauwven)

Prijs – 1895.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Veldhoven (Blauwven)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren