Appartement in Voorburg (Parkweg) via Papayo

Appartement in Voorburg (Parkweg)Prachtig luxe gerenoveerd en uitgebouwd herenhuis van ca.: 204 m² met een riante tuin in Voorburg. Indeling: Zij entree met meterkast, hal, toilet met fonteintje. Entree woon/eetkamer, ruime L-vormige woon-eetkamer van ca.: 15,25 x 6,88. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de kamer die een op maat gemaakte vaste kastenwand…

Je vindt Woonhuis Appartement in Voorburg (Parkweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Voorburg (Parkweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Voorburg (Parkweg)

Prijs – 3950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Voorburg (Parkweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren