Appartement in Zeist (Jagerlaan) via Papayo

Appartement in Zeist (Jagerlaan)Leuke studio te huur aan de Jagerlaan in het centrum van Zeist Deze studio bevindt zich in een pand met in totaal 8 studio’s, gelegen aan de Jagerlaan op goede locatie ten opzichte van het centrum van Zeist en is met name geschikt voor studenten. Supermarkten, overige winkels en diverse restaurants zijn op loopafstand te…

Je vindt Appartement Appartement in Zeist (Jagerlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Zeist (Jagerlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Zeist (Jagerlaan)

Prijs – 500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Zeist (Jagerlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren