Appartement in Zevenbergen (Zuidhaven) via Papayo

Appartement in Zevenbergen (Zuidhaven)Een mooi 2-kamer appartement te huur in het centrum van Zevenbergen. Zevenbergen is een Nederlandse stad en was tot 1997 een zelfstandige gemeente tot het fuseerde met 4 andere gemeenten tot de nieuwe gemeente Moerdijk. Zevenbergen ligt in het noordwesten van de provincie Noord-Brabant tussen Etten-Leur en Klundert, in de buurt van Breda. Het appartement is…

Je vindt Appartement Appartement in Zevenbergen (Zuidhaven) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zevenbergen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zevenbergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Zevenbergen (Zuidhaven) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Zevenbergen (Zuidhaven)

Prijs – 750.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Zevenbergen (Zuidhaven)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren