Appelstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Appelstraat DenHaag NederlandIndeling:Trap naar de eerste verdieping, entree naar het appartement, hal, woon-/eetkamer (647×348 en 305×433) met originele ensuite, glas-in-lood schuifdeuren en een open verbinding naar de voorkamer (279×227). Zeer ruime inbouwkast/walk-in closet (200×300) in de eetkamer. Fraaie moderne keuken (370×180) met inbouwapparatuur: w.o. oven/magnetron combinatie, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast/vriezer en toegang tot het balkon (W) over de volle breedte. Slaapkamer (351×231) aan de achterkant met openslaande deuren naar het balkon. Moderne badkamer (208×154) met ligbad, designradiator en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Appelstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Appelstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Appelstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Appelstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Appelstraat in Den Haag

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appelstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren