Appelstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Appelstraat DenHaag NederlandVolledig gerenoveerd opgeleverd (2023) ben je na verbouwing de eerste bewoner, dat is altijd fijn! Wat meteen opvalt is de unieke ruimte in de woonkamer, lopend in een boog met veel grote raampartijen waardoor je kunt genieten van veel lichtinval. Licht is altijd een pluspunt als je in een hoekappartement woont, want je hebt aan maar liefst 3 zijden ramen. De originele en sfeervolle details zijn bewaard gebleven: bijvoorbeeld de glas-in-loodramen of plaats jezelf voor de open haard terwijl je op de bank een film kijkt. Geen zin om alleen te zijn? Nodig dan je vrienden uit voor een gezellig diner, dat je bereidt in de open keuken, die van alle gemakken is voorzien: elektrische kookplaat, inbouwoven, vaatwasser en koelkast. Twee slaapkamers waarvan 1 toegang geeft tot het balkon over de gehele breedte, waar je vanaf het einde van de middag tot de hele avond in de zon kunt zitten! De badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator en wastafel met meubel. Tot slot vind je in de gang een separaat toilet en twee handige inbouwkasten.

Je vind de Appartement aan de Appelstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Appelstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Appelstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Appelstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Appelstraat in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appelstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren