Archimedesstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Archimedesstraat DenHaag NederlandEigen keuken douche en toilet. Nabij openbaar vervoer (Tram 3). Supermarkt en winkels in de Reinkenstraat & Weimarstraat op loopafstand. Ook Regentesseplein en Koningsplein met terrassen zijn op loopafstand

Je vind de Appartement aan de Archimedesstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Archimedesstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Archimedesstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Archimedesstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Archimedesstraat in Den Haag

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Archimedesstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren