Arduinlaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Arduinlaan Groningen NederlandKamer te huur in een gezellig meidenhuis. De kamer, en de rest van het huis, is gemeubileerd. De kamer is circa 6 vierkante meter en beschikt over een bureau, hoogslaper en een kast.De woning heeft 2 toiletten, 2 douches, een gemeenschappelijke keuken met inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, ovens etc.) en een grote tuin. De Hanze en de RUG zijn ongeveer 10-15 minuten fietsen. Supermarkten en andere winkels zijn vlakbij.

Je vind de Kamer aan de Arduinlaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Arduinlaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Arduinlaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Arduinlaan in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Arduinlaan in Groningen

Prijs – 290.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 6

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arduinlaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren