Arena DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Arena DenBosch NederlandBij het betreden van de woning stap je de ruime hal binnen, vanwaar je toegang hebt tot de slaapkamers, woonkamer, toiletruimte en badkamer. Daarnaast bevindt zich hier de meterkast.WoonkamerDe woonkamer is ruim van opzet en geniet via de loggia en de raampartijen van veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer kijk je leuk uit over het sfeervolle winkelomgeving waarin het complex gelegen is. Via de woonkamer bereik je tevens de loggia.KeukenDe mooie, luxe keuken is zeer hoogwaardig afgewerkt en is uitgerust met de benodigde apparatuur. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en verleent daarbij toegang aan de aangrenzende bergruimte met aansluitingen voor het witgoedapparatuur.LoggiaHet appartement beschikt over een mooie loggia, die zowel via de woonkamer als hoofdslaapkamer middels een schuifpui toegankelijk is. De loggia is ruim van afmeting en biedt hierdoor voldoende plaats voor een mooie zithoek.HoofdslaapkamerDe royale ouderslaapkamer is gelegen aan de loggia en biedt door zijn ruime opzet meer dan voldoende plaats voor het creëren van kastruimte in de slaapkamer.Slaapkamer 2Praktische, tweede slaapkamer gelegen aan de hal naast de entree van de woning.BadkamerDe comfortabele, netjes afgewerkte badkamer is voorzien van een separate douche, ligbad en wastafelcombinatie. De badkamer is zowel op de vloer als wanden betegeld in de kleuren grijs en wit.ToiletDe eveneens keurig afgewerkte toiletruimte is uitgerust met een wandcloset en een fonteintje.

Je vind de Appartement aan de Arena DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Arena DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Arena in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Arena in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Arena in Den Bosch

Prijs – 1062.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arena DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren