Arendlaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Arendlaan Tilburg NederlandHet appartement heeft een gezellige woonkamer, kitchenette, badkamer en klein dakterras. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het schilderwerk in de woning is in zeer goede staat, recent geschilderd (maart 2020).De zeer ruime woonkamer, circa 30 m2, is voorzien van een laminaatvloer.Keukenblok met spoelbak. (Geen uitrusting aanwezig)De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Voorzien van laminaatvloer, voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast.Nette badkamer met toilet, wastafel, spiegel, douche/bad combinatie en wasmachine aansluiting.Dimensies:- Woonkamer: 30 m2- Slaapkamer: 8 m2De fietsen kunnen gestald worden in een gezamenlijke fietsenstalling.Voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Je vind de Appartement aan de Arendlaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Arendlaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Arendlaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Arendlaan in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Arendlaan in Tilburg

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arendlaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren