Ariensplein Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Ariensplein Enschede NederlandHet complex beschikt over een wasruimte met wasmachines en drogers, diverse studeerkamers, een bibliotheek, een tv-kamer en een gameroom (biljarttafel, voetbaltafel en dartbord). Buiten is er een binnenplaats met een tuin,De studio wordt deels gemeubileerd opgeleverd en is voorzien van:- Een laminaatvloer;- Een rolgordijn, een groot bureau en een hoogslaper (exclusief matras) met veel opbergruimte;- Een keukenblok met 2-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast met vriesvak;- Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Je vind de Studio aan de Ariensplein Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Ariensplein Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Ariensplein in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Ariensplein in Enschede – Klik hier

Details van Studio Ariensplein in Enschede

Prijs – 460.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ariensplein Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren