Aristotelesstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Aristotelesstraat Rotterdam NederlandPrivékamer in appartementGemeubileerdSlaapkamer: 8 m2Ruimte voor 1 persoonEigendom: 68 m24 huisgenoten (mannelijk)half gemeubileerde slaapkamer.Ideaal voor een student of werkende man.Huurvoorwaarden:Borgstellers toegestaanInclusief geavanceerde hulpprogramma’sRoken is niet toegestaan in het appartementMeteen beschikbaarHalf gemeubileerd (geen bed in slaapkamer)

Je vind de Kamer aan de Aristotelesstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Aristotelesstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Aristotelesstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Aristotelesstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Aristotelesstraat in Rotterdam

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aristotelesstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren