Aristotelesstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Aristotelesstraat Rotterdam NederlandDelen: Woon/eetkamer, badkamer, toilet en keuken De ligging van het appartement is op loopafstand op enkele minuten loopafstand van station NS Rotterdam Lombardijen. En ook bussen! -Erasmus Universiteit Rotterdam per fiets/bus 27 min -Rotterdam Centraal met de trein 16 minuten Begane grond Gesloten entree, trap Dit appartement, gelegen op de 4e verdieping met balkon. Het appartement is voorzien van vloerverwarming. Half open keuken voorzien van combi oven, kookplaat, koelkast en afzuigkap.

Je vind de Kamer aan de Aristotelesstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Aristotelesstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Aristotelesstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Aristotelesstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Aristotelesstraat in Rotterdam

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aristotelesstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren