Arnhemse Bovenweg 35 in Zeist via Esteon

Arnhemse Bovenweg 35TE HUUR: 3-kamer appartement! Gelegen in Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Zeist. Het heeft een totale oppervlakte van 103m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.895,- en een borgsom van €2.750,-. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, hoge plafonds, wasmachine, parkeerplek, lift of begane grond. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een appartement naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement Te Huur in Zeist nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Zeist aan de Arnhemse Bovenweg 35 en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Te Huur in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Te Huur in Zeist – Klik hier

Details van Appartement Te Huur in Zeist

Prijs – 1687.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 103m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arnhemse Bovenweg 35

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren