Arnhemsestraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Arnhemsestraat DenHaag NederlandLeuke nette kamer aan de Arnhemsestraat in Den Haag ( Scheveningen).De kamer is gelegen op de 1e etage en is voorzien van dubbel glas.Gelegen op loopafstand van het strand en vlakbij een supermarkt.Openbaar vervoer op loopafstand.Douche en toilet zijn per etage gedeeld met 1 of 2 andere huurders.De keuken wordt gedeeld met 4 andere huurders en is voorzien van koelkast en vaatwasser.

Je vind de Kamer aan de Arnhemsestraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Arnhemsestraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Arnhemsestraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Arnhemsestraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Arnhemsestraat in Den Haag

Prijs – 440.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arnhemsestraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren