Arnoldstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Arnoldstraat Delft NederlandMooi appartement op loopafstand van centrum en stationGerenoveerde benedenwoning van ca. 43m2 met leuke patio in gezellige straat in het hof van delft,indelingentree, gang met originele vloertegels, meterkast, lichte voorkamer en gezellige achterkamer met schouw en berging. Beide kamers zijn voorzien van kunststof laminaatvloer en fraaie lambrisering. Vanuit de achterkamer toegang tot de slaapkamer met ruime vaste kast over de volle breedte van de kamer.vanuit de achterkamer tevens toegang tot de keuken, voorzien van gasfornuis, oven, vaatwasser dubbel werkblad en wasmachine.toegang tot gerenoveerde badkamer met zwevend toilet en douche alsmede Frans op het zuiden gelegen terras (5m2) met prachtige blauwe druif. Veel ochtendzon in de keuken en op het terras.

Je vind de Appartement aan de Arnoldstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Arnoldstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Arnoldstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Arnoldstraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Arnoldstraat in Delft

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arnoldstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren