Aroldo Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Aroldo Eindhoven NederlandIn de rustige en kindvriendelijke Italiaanse wijk van het gewilde Blixembosch gelegen, volledig gemeubileerde studio ruimte.De studio bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum.De gemeubileerde studio bevind zich op de begane grond in een zeer rustige woonwijk. De ruimte is voorzien van een garderoberuimte, betegeld toilet, badkamer, woonkamer, keuken met vaatwasser, wasmachine, koelkast, vriezer, oven en magnetron.

Je vind de Studio aan de Aroldo Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Aroldo Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Aroldo in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Aroldo in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Aroldo in Eindhoven

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aroldo Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren