Assendorperdijk Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Assendorperdijk Zwolle NederlandWelkom thuis! Via uw eigen voordeur komt u binnen in de hal. Deze biedt toegang tot woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit appartement is gelegen op de derde verdieping en is gelegen aan de achterzijde van het gebouw, met zicht op de Achter de Hoven. De foto’s zijn van een vergelijkbaar appartement.Huis Assendorp beschikt over een lift, in de kelder bevindt zich de gemeenschappelijke wasruimte en tevens is hier voor ieder appartement een kleine opslagruimte. Op het terrein staat een gemeenschappelijke fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Assendorperdijk Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Assendorperdijk Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Assendorperdijk in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Assendorperdijk in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Assendorperdijk in Zwolle

Prijs – 507.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Assendorperdijk Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren