Assendorperstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Assendorperstraat Zwolle NederlandDe kamer heeft een eigen keuken en douche. Het toilet wordt gedeeld met een huisgenoot. De kamer is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van de woning aan de Assendorperstraat in de wijk Assendorp. Een levendige en gemengde buurt met studenten, starters, gezinnen en senioren.

Je vind de Kamer aan de Assendorperstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Assendorperstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Assendorperstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Assendorperstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Kamer Assendorperstraat in Zwolle

Prijs – 635.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Assendorperstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren