Asserlaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Asserlaan Utrecht NederlandDeze onlangs gerenoveerde en comfortabele studio is gelegen aan de Asserlaan in Utrecht, op slechts enkele minuten lopen van winkelcentrum Kanaleneiland. Om in het stadscentrum te komen, is het slechts 10 minuten fietsen. En om vanaf de accommodatie Utrecht Centraal station te bereiken dat is ook 10 minuten fietsen. Er is ook een tramhalte op 3 minuten lopen van het appartement. Supermarkten, kleine restaurants en sportscholen zijn ook in de buurt te vinden.Het appartement:De Asserlaan ligt in een rustig deel van Utrecht met fijne en rustige buren. De studio heeft een eigen badkamer en keuken en is gelegen op de eerste verdieping.

Je vind de Studio aan de Asserlaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Asserlaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Asserlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Asserlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Asserlaan in Utrecht

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Asserlaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren