Atjehstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Atjehstraat Enschede Nederlandindeling:binnenkomst via de gezamenlijke fietsenstalling, gang met separaat toilet en toegang tot alle studio’s en vertrekken.Gezamenlijke keuken, voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser.Wasruimte is voorzien van een wasmachine en een droger.De gezamenlijke badkamer heeft een grote inloopdouche, toilet en wastafel met spiegel.De studio heeft een eigen keukenblok, met 2-pits kookplaat, afzuigkap, combi magnetron en koelkast.De badkamer van de studio beschikt over een douche en wastafel met spiegel.

Je vind de Studio aan de Atjehstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Atjehstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Atjehstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Atjehstraat in Enschede – Klik hier

Details van Studio Atjehstraat in Enschede

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Atjehstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren