Atletenbaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Atletenbaan Maastricht NederlandWoonkamerWoonkamer waaraan een halfopen keuken ligt. Aan de voorzijde van de woonkamer ligt het balkon.KeukenHalfopen keuken gelegen aan de woonkamer voorzien van de navolgende apparatuur: oven, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie.BalkonBalkon waar je heerlijk buiten kunt zitten.Slaapkamer 1Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement naast de badkamer.Slaapkamer 2Slaapkamer, met voldoende ruimte om bijvoorbeeld kastruimte te verwezenlijken.

Je vind de Appartement aan de Atletenbaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Atletenbaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Atletenbaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Atletenbaan in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Atletenbaan in Maastricht

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Atletenbaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren