Augustinusstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Augustinusstraat Rotterdam NederlandHet kamer beschikt geheel over kunststof raamkozijnen met isolerende beglazing, centrale verwarming en aan de achterzijde is er een heerlijk balkon. Een keurige keuken, nette badkamer.

Je vind de Kamer aan de Augustinusstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Augustinusstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Augustinusstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Augustinusstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Augustinusstraat in Rotterdam

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Augustinusstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren