Aurikelstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Aurikelstraat Amsterdam NederlandIk verhuur 1 volledig gemeubileerde kamer in een 4-kamer appartement met wifi, voor 3 maanden met adresregistratie bij de gemeente waarna we kunnen kijken of de woningdeling gelukt is en kosteloos verlengen.De keuken met alle basisvoorzieningen, badkamer met wasmachine en toilet wordt gedeeld. De kamer ligt in een rustige omgeving, Amsterdam Noord, Bloemenwijk, Aurikelstraat.Het is een rustige opkomende buurt. Amsterdam CS is 10 minuten met de fiets of 15 minuten met het openbaar vervoer.Ik ben op zoek naar 1 werkend en/of studerend, betrouwbaar en makkelijk in de omgang schoon individu.

Je vind de Kamer aan de Aurikelstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Aurikelstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Aurikelstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Aurikelstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Aurikelstraat in Amsterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aurikelstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren