Auriollaan in Utrecht via Esteon

AuriollaanAppartement te huur! De woning bestaat uit 4 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 76m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Utrecht, Zuidwest. De huurprijs bedraagt €945,- en de borgsom €945,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 4-kamer appartement in Utrecht, Zuidwest nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Auriollaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 4-kamer appartement in Utrecht, Zuidwest wees er dan snel bij!

Meer informatie over 4-kamer appartement in Utrecht, Zuidwest – Klik hier

Details van 4-kamer appartement in Utrecht, Zuidwest

Prijs – 945.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 76m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Auriollaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren