Auskamplanden Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Auskamplanden Enschede NederlandIndeling: Hal met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang. Open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals vaatwasser, spoelbak, combi oven/magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap. Tuingerichte woonkamer met voorraadkast en loopdeur naar de zonnige achtertuin. 1e verdieping: Zeer ruime overloop met CV kast. 3 slaapkamers en een zeer nette bandkamer voorzien van wastafel met meubel, toilet, douche en designradiator. 2e verdieping: Middels een vaste trap te bereiken 4e slaapkamer met veel extra bergruimte (doormiddel van knieschotten) en wasmachine aansluiting. Bijzonderheden: – Woning beschikt over zonnepanelen ( hierdoor zeer energie zuinig ) – Woning is compleet gerenoveerd en goed geïsoleerd. – Door de gehele woning ligt een nette PVC vloer en alle wanden zijn voorzien van glasvlies en zijn netjes wit geschilderd

Je vind de Huurwoning aan de Auskamplanden Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Enschede aan de Auskamplanden Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Auskamplanden in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Auskamplanden in Enschede – Klik hier

Details van Huis Auskamplanden in Enschede

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Auskamplanden Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren