Aylvalaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Aylvalaan Maastricht NederlandDe ruimte heeft een totale woonoppervlak van 25 m2 met eigen badkamer en keukenblok.In het huis zijn in totaal 8 studio’s met allemaal eigen voorzieningen. Er is een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik in de kelder en voor de woning is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Je vind de Studio aan de Aylvalaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Aylvalaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Aylvalaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Aylvalaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Aylvalaan in Maastricht

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aylvalaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren