Aziëlaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Aziëlaan Utrecht NederlandDe slaapkamer is volledig gemeubileerdDe slaapkamer is geschikt voor EEN persoonEen bureau met één stoel, een grote kledingkast, opbergkast en koetsEen bed met matras, schoon beddengoed en handdoeken.Ook de rest van het huis is van alle gemakken voorzien.

Je vind de Kamer aan de Aziëlaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Aziëlaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Aziëlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Aziëlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Kamer Aziëlaan in Utrecht

Prijs – 285.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aziëlaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren