Baanweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Baanweg Rotterdam NederlandDeze 2 appartementen zijn onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken die u nodig heeft. Het energielabel van deze appartementen is A+++, wat betekent dat u kunt genieten van een zeer energiezuinige woning en lagere energiekosten.Zo ook zijn er airco’s geplaatst die kunnen koelen en verwarmen.Elk appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. De keukens zijn voorzien van vaatwasmachines, kookplaten, afzuigkap en koel-vries combinaties.De ligging van deze appartementen is ideaal. Rotterdam Overschie is een rustige wijk, maar toch bent u binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam. Er zijn diverse winkels en supermarkten in de buurt en ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Bovendien bevindt zich op loopafstand een prachtig park waar u heerlijk kunt wandelen of sporten.

Je vind de Appartement aan de Baanweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Baanweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Baanweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Baanweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Baanweg in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Baanweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren