Bachstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Bachstraat Leeuwarden NederlandGeheel gemoderniseerd 2-kamer appartement op de begane grond.Het appartement is gelegen aan de Bachstraat. Het centrum van de stad is op fietsafstand van het appartement, ook alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, diverse restaurants en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Bachstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Bachstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bachstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bachstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Bachstraat in Leeuwarden

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bachstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren