Backershagen Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Backershagen Rotterdam NederlandWoonkamer en keukenIn deze woning zit een riante woonkamer. Het balkon is door de deur in de woonkamer toegankelijk. In de woonkamer zit ook de open hoekkeuken met luxe inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser, koelkast en vriezerBadkamer en toiletNiet alleen de keuken is van alle gemakken voorzien, de badkamer ook! Zo heb je in deze ruime badkamer een douche met glazen wand, wastafel en toilet. Er zit nog een afzonderlijk toilet in de hal van de woning.

Je vind de Appartement aan de Backershagen Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Backershagen Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Backershagen in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Backershagen in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Backershagen in Rotterdam

Prijs – 967.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Backershagen Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren