Badhuisweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Badhuisweg DenHaag NederlandIndeling; u betreedt uw appartement via de hal, video-phone, luxe afgewerkt toilet met fontein in de hal gesitueerd en de trap naar souterrain waar de slaapkamers en luxe keuken zich bevinden.Woonkamer is zeer licht door dat dit appartement aan de achterzijde ligt (zuidwesten), de luxe keuken uitkomt. Keuken is voorzien van alle gemakken, afzuigkap, combi-oven, gaskookplaat, middelgrote koelkast, vriezer, vaatwasser en werkblad van composiet.Via de trap komt u in souterrain terecht, waar u in de ruime slaapkamer is voorzien van drie ramen met draaival-systeem en verduisterende gordijnen.De luxe badkamers zijn voorzien van een luxe inloopdouche, wastafel met inbouwkast, inbouwspots en een design handdoekradiator. De wand- en vloerbekleding zorgen voor een extra luxe touch.Wasmachineaansluiting in ruime inpandige bergkast waar ook cv-ketel en het automatische afzuigsysteem zich bevinden. Het appartement wordt opgeleverd met verduisterende gordijnen van hoge kwaliteit. Ook is het gehele appartement voorzien van luxe PVC vloeren met een realistische hout-look.Gemeenschappelijke fietsen berging onder het complex, parkeerplaats eventueel te huur. Het afsluitbare parkeer terrein ligt achter het gebouw en wordt afgesloten met zakpalen, voorzien van afstandsbediening.

Je vind de Appartement aan de Badhuisweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Badhuisweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Badhuisweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Badhuisweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Badhuisweg in Den Haag

Prijs – 1320.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Badhuisweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren