Badweg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Badweg Enschede NederlandIndeling: entree via bergruimte.Het appartement ligt op de eerste verdieping boven in een schuur.Zit/slaapkamer met ruimte voor twee bedden, een zitje en voldoende kastruimte achter knieschotten.De tweede kamer heeft ruimte voor een eethoek. De keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap en magnetron.De badkamer bevindt zich onder de schuine wand en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.Zowel aan de voor- als achterzijde is het uitzicht over weilanden en bos.

Je vind de Studio aan de Badweg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Badweg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Badweg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Badweg in Enschede – Klik hier

Details van Studio Badweg in Enschede

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Badweg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren