Bagijnestraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Bagijnestraat Delft NederlandGelegen in Delft ligt deze fraaie woning in de Bagijnestraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 61 m2 en is gebouwd in 1878.Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Bagijnestraat is gelegen in de buurt Centrum-West. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.minuten rijden.

Je vind de Huurwoning aan de Bagijnestraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Delft aan de Bagijnestraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bagijnestraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bagijnestraat in Delft – Klik hier

Details van Huis Bagijnestraat in Delft

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bagijnestraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren