Bakenbergseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bakenbergseweg Arnhem NederlandIndelingBegane grond:Centraal afgesloten entree (t.b.v. 8 appartementen) met intercominstallatie , brievenbussen en keurig trappenhuis.Via de entree tevens toegang tot de binnen gelegen berging (7m2) in de onderbouw.Trap naar 4e verdiepingEen ruime hal die toegang geeft tot 2 slaapkamers, woonkamer, toilet met fonteintje, en moderne gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie, afwasmachine.Riante woonkamer met aansluitende eetkamer. Het raam op het zuiden heeft een fenomenaal uitzicht. De woonkamer heeft verder toegang tot het balkon. Masterbedroom met doorloop naar de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. De twee slaapkamers met vaste kasten hebben beide hebben toegang tot het balkon op het zuiden

Je vind de Appartement aan de Bakenbergseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Bakenbergseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bakenbergseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bakenbergseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Bakenbergseweg in Arnhem

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bakenbergseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren