Bakenbergseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bakenbergseweg Arnhem NederlandIndellingBegane grond:Centraal afgesloten entree (voor 8 appartementen) met intercominstallatie, brievenbussen en keurig trappenhuis.Via de entree tevens toegang tot de inpandige berging (7m2) in de onderbouw.Trap naar de 4e verdiepingEen ruime hal die toegang geeft tot 2 slaapkamers, woonkamer, toilet met fontein, en moderne dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser.Ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer. Het raam op het zuiden heeft een fenomenaal uitzicht. De woonkamer heeft tevens toegang tot het balkon. Hoofdslaapkamer met toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De twee slaapkamers met inbouwkasten hebben beide toegang tot het balkon op het zuiden.

Je vind de Appartement aan de Bakenbergseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Bakenbergseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bakenbergseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bakenbergseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Bakenbergseweg in Arnhem

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bakenbergseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren