Bakhuizen_van_den_Brinkstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Bakhuizen_van_den_Brinkstraat Utrecht NederlandVolledig gemeubileerde appartement in het centrum van Utrecht!Het Appartement:Bevindt zich aan de eerste verdiepingBeschikt over een ruime woonkamerMooie moderne open keukenGehele woning is voorzien van een mooie laminaat vloerBadkamer beschikt over een douche, toilet en wastafelDe woning is volledig gemeubileerdDe omgevingIn de populaire woonwijk Nieuw Engeland nabij het groene Majellapark ligt deze goed onderhouden appartement. De woning met zon op het Westen, ligt in een brede straat op 5 minuten fietsen van de binnenstad, goed bereikbaar met openbaar vervoer en dicht bij het station. In de buurt een diversiteit aan winkels en restaurants

Je vind de Appartement aan de Bakhuizen_van_den_Brinkstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Bakhuizen_van_den_Brinkstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bakhuizen van den Brinkstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bakhuizen van den Brinkstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Bakhuizen van den Brinkstraat in Utrecht

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bakhuizen_van_den_Brinkstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren