Bakkersweg Soest Nederland in Soest via Huurflits

Bakkersweg Soest NederlandDeze studio te huur heeft veel lichtinval en is gelegen in het souterrain. Het pand heeft spouwmuren en een verwarmingsinstallatie met eigen cv-ketel. De studio heeft een eigen toegang via het pand naast de hoofdwoning en bevat een eigen splinternieuwe badkamer met douche, toilet en wastafel, splinternieuwe keuken en flexwerkkamer/kamer in de verdieping boven de schuur.

Je vind de Studio aan de Bakkersweg Soest Nederland  te Soest nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Soest aan de Bakkersweg Soest Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Soest. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bakkersweg in Soest wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bakkersweg in Soest – Klik hier

Details van Studio Bakkersweg in Soest

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bakkersweg Soest Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren