Balderikstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Balderikstraat Utrecht NederlandINDELING:Begane grond: Entree, trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine.Vanaf de overloop heeft u toegang tot de heerlijke lichte woonkamer met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.Tevens heeft u vanaf de overloop toegang tot de heerlijke slaapkamer welke gelegen is aan de voorzijde van het pand.Totale woonoppervlakte van de verdieping bedraagt circa 27 m2.Kortom een heerlijke verdieping met eigen woonkamer met open keuken en aparte slaapkamer in een gewilde woonomgeving nabij het gezellige centrum van Utrecht!

Je vind de Appartement aan de Balderikstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Balderikstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Balderikstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Balderikstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Balderikstraat in Utrecht

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Balderikstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren