Balistraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Balistraat DenHaag NederlandIndeling: entree vanaf straatniveau; trap naar eerste verdieping.Gang; woon-/eetkamer (ca. 6,2×3,9m) met glas-in-lood erker; semi-open keuken (ca. 4.8×1.9m) voorzien van inbouwapparatuur waaronder keramische kookplaat, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie; ruime slaapkamer (ca. 3.7×6.1m) met toegang tot terras op het oosten (ca.4×3.7m); vloerverwarming badkamer met douche, wastafel, w.c. en aansluiting voor wasmachine en droger. Laminaatvloer en overal dubbele beglazing.

Je vind de Appartement aan de Balistraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Balistraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Balistraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Balistraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Balistraat in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Balistraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren