Baljeestraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Baljeestraat Leeuwarden NederlandBegane grond: via de begane grond biedt het gebouw toegang tot het appartement. Er bevinden zich parkeerplaatsen welke te huur worden aangeboden aan de huurders en er is ruimte voor een fietsenstalling.Het appartement is voorzien van een moderne badkamer en een complete keuken. De complete keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Het gebouw is all-electric wat inhoudt dat er op inductie wordt gekookt. Het appartement is onderhoudsarm en voorzien van een warmtepomp waardoor er verwarmen en koelen mogelijk is zonder radiatoren, zeer energiezuinig!

Je vind de Appartement aan de Baljeestraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Baljeestraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Baljeestraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Baljeestraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Baljeestraat in Leeuwarden

Prijs – 845.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Baljeestraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren