Baljeestraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Baljeestraat Leeuwarden NederlandHet appartement is ruim en heeft een open keuken. In de keuken is een koelkast met diepvriesdeel aanwezig. Ook is er ruimte voor een wasmachine.Zeer nette en ruime badkamer. Dit geld evenzo voor de slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Baljeestraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Baljeestraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Baljeestraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Baljeestraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Baljeestraat in Leeuwarden

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Baljeestraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren