Balladestraat Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Balladestraat Nijmegen NederlandKamer te huur in een huis gedeeld met twee andere mensen. De huurprijs is inclusief gedeelde woonkamer, keuken, badkamer en toilet. De kamer is gemeubileerd en heeft draadloos internet. De woning is gelegen in Neerbosch Oost, Balladestraat, 15 minuten fietsen naar de Universiteit, nabij Novio Tech Campusa en bushalte naar centraal station. Winkelcentrum vlakbij (3 minuten lopen). De woning is gelegen in een rustige buurt.

Je vind de Kamer aan de Balladestraat Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Balladestraat Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Balladestraat in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Balladestraat in Nijmegen – Klik hier

Details van Kamer Balladestraat in Nijmegen

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Balladestraat Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren