Barentszstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Barentszstraat DenHaag NederlandIndeling: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een open keuken, een heerlijke zithoek met TV, een luxe eettafel met stoelen en een comfortabel tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer. Het heeft ook een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement heeft een zeer ruim eigen balkon. Daarnaast is er een gemeenschappelijke wasmachine en droogruimte.

Je vind de Appartement aan de Barentszstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Barentszstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Barentszstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Barentszstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Barentszstraat in Den Haag

Prijs – 1245.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Barentszstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren