Barentszstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Barentszstraat DenHaag NederlandOp de 3e verdieping aan de achterzijde gelegen L-vormige kamer van ca.: 25m2 met eigen keukenblok.Indeling: gemeenschappelijke entree op de begane grond, trap naar de 3e verdieping, entree kamer van ca.: 25 m2 met eigen kleine keuken. Toilet en douche dienen gedeeld te worden met 1 dame. Wasmachine op de gang voor gemeenschappelijk gebruik.Kamer is gelegen in het gewilde Zeeheldenkwartier, nabij openbaar vervoer, het centrum en diverse winkels (Piet Heinstraat). Maandelijkse huur is incl. gas, water elektra en kabel tv.

Je vind de Kamer aan de Barentszstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Barentszstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Barentszstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Barentszstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Barentszstraat in Den Haag

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Barentszstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren