Bargereed Tzummarum Nederland in Tzummarum via Huurflits

Bargereed Tzummarum NederlandIndeling:Begane grond: Hal met trapopgang. Toilet. Woonkamer met ruime open keuken. Keuken is o.a. ingericht met een koelkast, een vaatwasser, oven en een magnetron. In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine en de droger.Eerste verdieping: twee ruime slaapkamers met elk een standaard tweepersoons bed en een derde slaapkamer voorzien van twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche alsmede een tweede toilet.De woning beschikt over een grote tuin rondom. Tuinonderhoud dient huurder te verzorgen.

Je vind de Huurwoning aan de Bargereed Tzummarum Nederland  te Tzummarum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tzummarum aan de Bargereed Tzummarum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tzummarum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bargereed in Tzummarum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bargereed in Tzummarum – Klik hier

Details van Huis Bargereed in Tzummarum

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bargereed Tzummarum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren