Baron_van_Nagellstraat Voorthuizen Nederland in Voorthuizen via Huurflits

Baron_van_Nagellstraat Voorthuizen NederlandWeer te huur voor 6 maanden: Riante recreatiewoning te huur op een gezellig familiepark. Adres bij benadering vanwege privacy. Ideaal voor mensen met kinderen en natuurliefhebbers! Dit grote chalet ligt vlakbij de speeltuin en het zwembad wat het hele jaar open is. Op dit bungalowpark zijn dan ook het hele jaar voldoende mensen aanwezig. Gelegen dichtbij bos, heide, zandverstuivingen, fiets knooppunten, lokale wandelroutes, GR-paden, Klompenpaden, maar ook op korte afstand van het centrum van Voorthuizen met Barneveld, Amersfoort en Apeldoorn om de hoek. Goed gelegen op enkele minuten van de A1, op 20 fietsminuten van Station Barneveld en 2 minuten van het bos.Indeling:EntreeHalWoonkamerEetgedeelteOpen keukenBadkamer met toilet, wastafel met spiegel en douchecabineSlaapkamer 1 met tweepersoonsbedSlaapkamer 2 met twee eenpersoonsbeddenSlaapkamer 3 met stapelbed.

Je vind de Huurwoning aan de Baron_van_Nagellstraat Voorthuizen Nederland  te Voorthuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Voorthuizen aan de Baron_van_Nagellstraat Voorthuizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Voorthuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Baron van Nagellstraat in Voorthuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Baron van Nagellstraat in Voorthuizen – Klik hier

Details van Huis Baron van Nagellstraat in Voorthuizen

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Baron_van_Nagellstraat Voorthuizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren