Bastionstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bastionstraat Arnhem NederlandDescriptionNu te huur, in een zijstraatje van de gezellige Looierstraat, dit recent gecreërde unieke studio-appartement verdeeld over twee woonlagen.De ruimte is modern uitgevoerd met zichtbare historische en industriele elementen en beschikt over een kleine patio om buiten te zitten. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, een oven en afwasmachine. Verder zijn er een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Wasmachineaansluiting aanwezig.In de gehele ruimte ligt vinyl in parketlook.Zie verder de bijgevoegde foto’s en plattegronden.

Je vind de Studio aan de Bastionstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Bastionstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bastionstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bastionstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Bastionstraat in Arnhem

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bastionstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren