Batavenpoort Houten Nederland in Houten via Huurflits

Batavenpoort Houten NederlandDe woning is ruim, volledig gemoderniseerd en heeft een tuin van 36 m2 op het zuidoosten. De badkamer wordt gedeeld met mij (de huiseigenaar) en heeft een regendouche, ligbad en tweede toilet. De woonkamer en kitchenette zijn uitgerust met gloednieuwe huishoudelijke apparaten, een vierpersoonstafel, bank, tv met Google Chromecast en een Nespresso-apparaat. Beide kamers liggen op het zuidoosten en zijn volledig gemeubileerd. Indien gewenst kunnen stellen een van de slaapkamers omtoveren tot een kantoorruimte, ik kan gratis een bureau en bureaustoel voorzien. De woonkamer met de kitchenette is gericht op het noorden.

Je vind de Kamer aan de Batavenpoort Houten Nederland  te Houten nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Houten aan de Batavenpoort Houten Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Houten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Batavenpoort in Houten wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Batavenpoort in Houten – Klik hier

Details van Kamer Batavenpoort in Houten

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Batavenpoort Houten Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren