Beatrijsstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Beatrijsstraat Rotterdam NederlandIngangDe entree van het appartement is gelegen op de begane grond, hier vind je een gezamenlijke gang met alle bergingen en gezamenlijke washoek, voorzien van wasmachine en droger die gedeeld worden door de bewoners binnen het complex. Aan het einde van de gang is de achterdeur naar de gezamenlijke tuin voor de bewoners.AppartementNa binnenkomst in de hoofdentree bevindt het appartement zich aan de rechterkant van de gang. Hier bevindt zich het lichte appartement aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de straat.Ga naar binnen om de eet- / leefruimte te vinden, deze komt naar je toe met 2 stoelen en een eettafel, een bank met een laptoptafel en televisie. Beneden in de hoek bevindt zich de open woonkeuken, deze komt van alle gemakken voorzien en is tevens voorzien van een ingebouwde koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. Achter de keuken leidt de trap naar de tweepersoons vide met nachtkastje. Onder de trap is extra bergruimte.Badkamer toiletDe volledig betegelde badkamer bevindt zich op het souterrain. Hier vind je het toilet, staande douche met regendouchekop, wastafel en spiegel. De gootsteen en spiegel hebben beide opbergmogelijkheden

Je vind de Appartement aan de Beatrijsstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Beatrijsstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beatrijsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beatrijsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Beatrijsstraat in Rotterdam

Prijs – 1380.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beatrijsstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren