Beckumerstraat Boekelo Nederland in Boekelo via Huurflits

Beckumerstraat Boekelo NederlandOmschrijvingIn het centrum van het mooie Boekelo gelegen fraai en ruim appartement.Indeling:Begane grond: trapopgang naar 1e verdieping:Overloop toegang naar ruime woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, badkamer en apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Beckumerstraat Boekelo Nederland  te Boekelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Boekelo aan de Beckumerstraat Boekelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Boekelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beckumerstraat in Boekelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beckumerstraat in Boekelo – Klik hier

Details van Appartement Beckumerstraat in Boekelo

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beckumerstraat Boekelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren