Beckumerstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Beckumerstraat Enschede NederlandOmschrijving In het centrum van het mooie Boekelo gelegen fraai en ruim appartement. Indeling: Begane grond: trapopgang naar 1e verdieping: Overloop toegang naar ruime woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, badkamer en apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Beckumerstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Beckumerstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Beckumerstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Beckumerstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Beckumerstraat in Enschede

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beckumerstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren